Om mig


Mitt namn är Anna Maria Muñoz Lundgren och jag föddes den 30 april 1978 i Boden, Norrbotten, Sverige.

Jag är uppvuxen i Gammelstad, Luleå, men bor nuförtiden i Obbola utanför Umeå.

Jag har erfarenhet från ganska vitt skilda kunskapsområden, och detta har också lett till att jag fått prova på många olika typer av jobb och projekt.

Efter att ha studerat vid det naturvetenskapliga programmet på gymnasiet (trots att jag främst anser mig vara en "språkmänniska") sökte jag in till Stockholms universitet och Multimedia-pedagogik/teknikprogrammet. Jag har också läst svenska och engelska vid samma universitet.

Min senast färdigställda utbildning är dock vid journalistlinjen på Kalix Folkhögskola där jag under andra året valde inriktning radio.

Sedan dess har jag frilansat inom både skrift och radio och varvat detta med kyrkogårdsjobb och annat kroppsarbete för att försöka upprätthålla en hyfsat god fysik.

Om du vill veta mer om mig kan du fortsätta längre ned på denna sida. Jag har skrivit ihop en liten samling med episoder och viktiga händelser ur mitt liv som jag har blandat med foton och i vissa fall även ljud- och filmklipp. De är upplagda här nedan i vågräta rader i kronologisk ordning och du kan antingen börja från början eller välja en särskild episod. Navigera med hjälp av pilarna i sidornas list.

Om du främst är intresserad av min yrkesmässiga erfarenhet så hittar du mitt CV här:
De flesta bilderna som publicerats här på sajten finns även tillgängliga i högre upplösning. Kontakta mig om du vill ha kopior!

Om du ramlar över något faktafel eller andra felaktigheter med sajten är jag också djupt tacksam för att du påpekar det, så ska det genast åtgärdas.
En fyrakilos dotter
   

Bråk & bästisar
   

Husdjur


En storvinst
   


Stadsöskoleblues
   


The flying reporters 1 & too


Konfirmation & långresa
   


Stallbygge
   


Gymnasietider


Internetpionjär
   


Live Long & Prosper
   


Smålandsexil


Stockholmslya
   


Dansanta sammanträffanden
   


Ramlande Romeos


The Road Goes Ever On
   


Att ta farväl
   


Inre och yttre resa


En bokfärgad häst?
   


Från Gollum till gala
   


Ett charmtroll intar stallet


En röd Renault 16
   


Kalix Folkhögskola
   


Ett utomordentligt samarbete


Vem är jag nu?
   


Nya hus, gamla hus
   


A Long Expected PartyOm du vill veta mer om de personer och djur som nämns i texten kan du läsa vidare här:Vänner och folk
   


Våra husdjur